Col·legi
dimarts, 17 de desembre de 2013 11:24

Cantada de nadales a la residència de “El Cedre”

  La residència socio – sanitària el cedre va acollir un any més als alumnes de primer i segon curs de primària per gaudir d’una cantada de nadales. Els nens i nenes van oferir un recital de cançons tradicionals. Al finalitzar l’actuació van regalar als avis i àvies unes postals confeccionades per ells mateixos. El públic els va correspondre amb una bosseta de caramels. Tots varem gaudir molt d’aquesta activitat.
dilluns, 16 de desembre de 2013 16:08

Vull estimar més el Nadal

  Els alumnes de Primària s’han reunit per celebrar el Nadal i recordar el naixement de Jesús. Els cursos de 1r a 4t van participar d’aquest moment a la capella de l’ escola on van cantar nadales, fer les seves pregàries i van gaudir d’un conte de Nadal amb mossèn Toni Elvira. D’altra banda, cinquè i sisè van celebrar l’eucaristia amb mossèn Pepe Chisvert. El fil conductor de totes les celebracions va ser el lema d’aquest curs “ Vull Estimar-te +”
dimecres, 11 de desembre de 2013 20:56

Taps solidaris

dilluns, 25 de novembre de 2013 07:39

Caràcter Propi del Centre

divendres, 25 d'octubre de 2013 12:08

Sortida a la Seu d'Urgell

  El dia 23 d’ octubre els alumnes de 4t de primària , varem visitar a la Seu d’Urgell la Catedral , el claustre,el museu de la Beata Anna M. Janer. Finalment van tenir ocasió de fer una visita a la planta de l’hospital que està al càrrec de les germanes de la Sagrada Família D’Urgell.
«IniciAnterior12345SegüentFinal»
Pàgina 3 de 5
web hosting is very important in online business. Make a good decision and choose ipage for your company, and you will realize how easy is to have a website.
Joomla Template designed by Joomla Host