Col·legi
dijous, 19 de desembre de 2013 14:57

Felicitació del Moviment Janer Primària

Els alumnes de sisè del Moviment Janer han realitzat una felicitació de Nadal molt original per desitjar unes bones festes a tota la comunitat educativa. Amb aquest telenotícies ens donen a conèixer alguns dels esdeveniments que tenen lloc a la nostra escola entorn al Nadal.
dimarts, 17 de desembre de 2013 11:53

Agraïment "Operació quilo"

  Durant la setmana del 9 al 13 de desembre els alumnes del col·legi M. Janer han participat amb Càritas d’Andorra en l’experiència solidària “Operació quilo”. La recollida d’aliments es destinarà al Banc d’aliments. Agraïm a totes les famílies, alumnes i professors la campanya de sensibilització realitzada i la seva col·laboració. Aquests gestos són significatius perquè ens ajuden a valorar el que som i tenim. Equip Directiu i Equip de Pastoral
dimarts, 17 de desembre de 2013 11:24

Cantada de nadales a la residència de “El Cedre”

  La residència socio – sanitària el cedre va acollir un any més als alumnes de primer i segon curs de primària per gaudir d’una cantada de nadales. Els nens i nenes van oferir un recital de cançons tradicionals. Al finalitzar l’actuació van regalar als avis i àvies unes postals confeccionades per ells mateixos. El públic els va correspondre amb una bosseta de caramels. Tots varem gaudir molt d’aquesta activitat.
dilluns, 16 de desembre de 2013 16:08

Vull estimar més el Nadal

  Els alumnes de Primària s’han reunit per celebrar el Nadal i recordar el naixement de Jesús. Els cursos de 1r a 4t van participar d’aquest moment a la capella de l’ escola on van cantar nadales, fer les seves pregàries i van gaudir d’un conte de Nadal amb mossèn Toni Elvira. D’altra banda, cinquè i sisè van celebrar l’eucaristia amb mossèn Pepe Chisvert. El fil conductor de totes les celebracions va ser el lema d’aquest curs “ Vull Estimar-te +”
divendres, 13 de desembre de 2013 09:55

Bon Nadal!

«IniciAnterior1234567SegüentFinal»
Pàgina 3 de 7
web hosting is very important in online business. Make a good decision and choose ipage for your company, and you will realize how easy is to have a website.
Joomla Template designed by Joomla Host