Col·legi
dilluns, 25 de novembre de 2013 07:39

Caràcter Propi del Centre

divendres, 25 d'octubre de 2013 12:08

Sortida a la Seu d'Urgell

  El dia 23 d’ octubre els alumnes de 4t de primària , varem visitar a la Seu d’Urgell la Catedral , el claustre,el museu de la Beata Anna M. Janer. Finalment van tenir ocasió de fer una visita a la planta de l’hospital que està al càrrec de les germanes de la Sagrada Família D’Urgell.
  Tot Educació infantil ens hem trobat a la capella per celebrar l’inici del lema de Pastoral d’enguany :” Estimar-te +”.Hem escoltat les explicacions de la Gna. Enedina , cantat i visualitzat el conte:”Mare ,de quin color són els petons?”.Per finalitzar hem confegint entre tots els nens i nenes un mural fent referència al lema d'enguany.(per veure més imatges adreceu-vos a galeria de fotos-pastoral- tot infantil).
dimecres, 9 d'octubre de 2013 13:39

Organigrama

dimarts, 8 d'octubre de 2013 07:35

Celebracions d'Inici de curs

  Els alumnes de Primària han participat en les celebracions d’inici de curs que han tingut lloc a la capella del col·legi i a l’església de Santa Coloma. Ens han acompanyat a la celebració Mossèn Toni Elvira i Mossèn Pepe Chisvert. Les celebracions van tenir com a eix central el lema d’aquest curs: Vull estimar-te +. Cada alumne va oferir un cor amb el seu tresor en el qual mostrava allò que volia estimar més. Tots plegats varem demanar a Jesús que ens ajudés a aprendre i esforçar-nos per créixer en el bé.
«IniciAnterior12345SegüentFinal»
Pàgina 3 de 5
web hosting is very important in online business. Make a good decision and choose ipage for your company, and you will realize how easy is to have a website.
Joomla Template designed by Joomla Host